Aquamarijn verlovingsringen

Aquamarijn

Als je opzoek bent naar een verlovingsring met een mooie edelsteen dan een aquamarijn ring kan wel iets voor jou zijn. Het is een mooie alternatief steen voor een diamant. Het is veel goedkoper en biedt een schone schiteering voor het oog. 

Het is een vrij harde steen. Het behoort tot een van de duurzame stenen en kan goed tegen allerlei contacten. Het ii geen zeldzame steen en je kunt ze makkelijk overal vinden. Ze zijn ook volledig vrij van allerlei imperfecties zoals insluitsels. Dus, de helderheid is heel schoon en vandaar dat ze heel duurzaam zijn.

Aquamarijn verlovingsringen in verkrijgbaar voor elk budget. Ze zijn ook heel populair geworden bij trouwringen. Veel koppels gebruiken deze stenen in hun trouwringen om een schone en stijlvolle look te hebben. 

Aquamarijn heeft veelzijdige eigenschappen. Zo zijn heel makkelijk om te slijpen en hierdoor kan men verschillende vormen verkrijgen.  Hierdoor kan men ook verschillende stijlen verlovingsringen creëren. Zo heb je ronde, vierkant, baguette, asscher snedes. Ze komen ook in verschillende karaat groottes.  Je kunt ze echt in heel grootte stenen hebben met een redelijke budget.

Deze yep ringen worden door de kwaliteit van hun steen enorm gewaardeerd. De kleur en de vrom zijn de meest bepalende factor voor de prijs. De grootte speelt in meeste gevallen geen grote rol. We hebben meestal voer een diepblauwe kleur met een schone helderheid. Er zijn ook wat mich blauwe en licht groene stenen die iets minder in de trend zijn.